Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2221-300,opace,verde Rolete decorative 25 mm

Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2221-300,opace,verde

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Tinand cont de necesitatile pe care le aveti in ceea ce priveste umbrirea si crearea unui spatiu interior confortabil, este indicat sa optati pentru aceste jaluzele rolete. In cazul in care veti face acest lucru, veti avea posibilitatea de a va bucura de tot ceea ce ofera aceste produse de calitate. Compania noastra este specializata in acest domeniu, ceea ce inseamna ca printr-o colaborare cu noi, veti avea ocazia de a primi mereu produse personalizate in functie de cerintele dumneavoastra. Echiparea ferestrelor reprezinta un aspect foarte important pe care va trebui sa il aveti in vedere pentru a va bucura de confort in interiorul incaperilor. Nu este deloc dificil sa faceti acest lucru, deoarece optand pentru aceste jaluzele rolete veti avea ocazia de a gasi solutia optima pentru echiparea ferestrelor.

Materialele din care sunt create aceste jaluzele rolete au o calitate superioara, ceea ce inseamna ca veti avea posibilitatea de a va bucura de utilizarea acestor produse pentru o perioada indelungata de timp. Rezistenta si durabilitatea acestor produse nu va lasa niciodata de dorit si veti observa cu siguranta acest lucru. Totodata, aceste produse reprezinta o modalitate moderna prin care puteti obtine un decor impresionant. Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a achizitiona aceste produse, este sa ne contactati. 

Specificatii
Culoare verde
Opacitate opac