Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2221-305,opace,verde Rolete decorative 25 mm

Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2221-305,opace,verde

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Prin achizitionarea acestor jaluzele rolete veti avea ocazia de a gasi cea mai eficienta si potrivita modalitate de echipare a ferestrelor. Este indicat sa ne contactati pentru a va propune ofertele de care aveti nevoie pentru achizitionarea acestor produse. Datorita faptului ca puteti face comanda pentru aceste jaluzele rolete, veti avea posibilitatea de a primi exact produsele potrivite pentru ferestrele dumneavoastra. De asemenea, compania noastra ofera si servicii profesionale de montaj indiferent de localitatea in care va aflati. Calitatea materialului acestor produse nu va lasa niciodata de dorit si veti observa cu siguranta acest lucru in momentul achizitionatii. Totodata, prin montarea acestor sisteme, veti avea posibilitatea de a obtine un decor impresionant in adevaratul sens al cuvantului.

Ofertele de pret pentru aceste jaluzele rolete sunt foarte avantajoase, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa dispuneti de un buget foarte mare pentru a le achizitiona. Veti primi din partea noastra cele mai bune sisteme pentru echiparea ferestrelor dumneavoastra. Clientii ce au optat deja pentru aceste produse sunt pe deplin multumiti de tot ceea ce au primit, iar acest lucru se va intampla cu siguranta si in cazul dumneavoastra. Nu trebuie decat sa ne contactati pentru a va oferi o oferta completa de pret pentru aceste sisteme eficiente de umbrire. 

Specificatii
Culoare verde
Opacitate opac