Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2221-310,opace,verde Rolete decorative 25 mm

Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2221-310,opace,verde

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Actionarea acestor jaluzele rolete va ofera posibilitatea de a controla in cel mai eficient mod razele de soare calduroase ce vor intra in locuinta dumneavoastra. In aceste conditii, este indicat sa optati pentru montarea acestor sisteme, deoarece sunt de mare ajutor mai ales pe perioada verii. De asemenea, aceste produse va ajuta sa scapati de privirile indiscrete ale persoanelor de la exterior, deoarece acestea nu vor mai avea ocazia de a patrunde in interior. Datorita acestor doua mari beneficii, foarte multe persoane si companii opteaza pentru achizitionarea acestor jaluzele rolete. Noi va putem propune mereu oferte avantajoase pentru achizitionarea acestor produse si veti fi cu siguranta multumiti de tot ceea ce veti primi din partea noastra. Utilizarea acestor sisteme este una foarte simpla, ceea ce inseamna ca nu veti intampina niciodata dificultati in acest sens. Oricum reprezentantii companiei noastre va vor explica in detaliu tot ceea ce trebuie sa stiti despre aceste produse.

Cu siguranta va doriti sa beneficiati de oferte avantajoase de pret in ceea ce priveste achizitionarea acestor jaluzele rolete. In aceste conditii tot ceea ce va trebui sa faceti este sa ne contactati pentru a va propune o oferta concreta de pret. Cu siguranta veti observa in perioada urmatoare ca decizia luata a fost cea mai potrivita. 

Specificatii
Culoare verde
Opacitate opac