Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2227-265,opace,bej Rolete decorative 25 mm

Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2227-265,opace,bej

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Flexibilitatea de care dau dovada aceste jaluzele rolete va va multumi cu siguranta pe deplin si reprezinta un atu ce nu poate fi neglijat. In aceste conditii, este indicat sa luati in calcul achizitionarea acestor sisteme pentru umbrirea locuintei dumneavoastra prin care puteti obtine de asemenea si intimitatea dorita. Aceste sisteme pot fi stranse complet in cazul in care doriti, ceea ce inseamna ca razele soarelui nu vor mai avea ocazia de a patrunde in interiorul locuintei. In cazul in care veti lasa jaluzelele de acest tip intredeschise atunci veti controla intensitatea luminii ce va patrunde la interior exact cum doriti dumneavoastra. Pe de alta parte, prin montarea acestor jaluzele rolete veti avea ocazia de a crea o atmosfera impresionanta indiferent de locatia in care le veti monta. Astfel, puteti lua in calcul achizitionarea acestor produse atat in cazul apartamentelor, caselor cat si a birourilor.

Cu siguranta veti aprecia pe deplin tot ceea ce va pot oferi aceste jaluzele rolete. Spunem acest lucru, deoarece persoanele ce au optat deja pentru aceste sisteme de umbrire au fost pe deplin multumite de tot ceea ce au primit. Acest lucru se va intampla si in cazul dumneavoastra, ceea ce inseamna ca in perioada urmatoare veti dispune de o modalitate optima prin care puteti obtine confort si intimitate. 

Specificatii
Culoare bej
Opacitate opac