Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2271-051,opace,crem Rolete decorative 25 mm

Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2271-051,opace,crem

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Daca veti dori sa selectati cea mai potrivita modalitate de umbrire pentru locuinta dumneavoastra, atunci este indicat sa alegeti aceste jaluzele rolete. Facand acest lucru va veti asigura de faptul ca veti avea la dispozitie un sistem eficient prin care puteti controla intensitatea luminoasa de la interior. Pe de alta parte, aceste produse va pot ajuta sa va bucurati oricand de intimitatea dorita in interiorul locuintei, deoarece privirile indiscrete de la exterior nu vor mai patrunde in interior. In ceea ce priveste curatarea acestor jaluzele rolete lucrurile sunt destul de simple deoarece tot ceea ce trebuie sa faceti este sa indepartati praful de pe ele odata la cateva luni. Puteti face foarte simplu acest lucru prin utilizarea unui material, sau utilizand aspiratorul. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera aceste produse deoarece au fost special create pentru a oferi calitate la un pret avantajos.

Aceste jaluzele rolete asigura mereu un control eficient al luminii in adevaratul sens al cuvantului, ceea ce inseamna ca razele soarelului nu vor mai reprezenta o problema la fel de mare pentru dumneavoastra. Avand in vedere toate aceste beneficii oferite de catre sistemele de acest tip pentru echiparea ferestrelor, este indicat sa luati in calcul achizitionarea lor. 

Specificatii
Culoare crem
Opacitate opac