Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2292-008,semitransparente,visiniu Rolete decorative 25 mm Sale

Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2292-008,semitransparente,visiniu

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Aceste jaluzele rolete propuse spre comercializare de catre compania noastra sunt simple si durabile, ceea ce inseamna ca pot reprezenta oricand cea mai potrivita solutie de umbrire indiferent de imobilul in care veti dori sa le montati. Pe de alta parte, aceste sisteme va pot asigura de faptul ca veti obtine un control perfect si delicat asupra luminii, ceea ce inseamna ca pe perioada verii razele puternice ale soarelui nu vor mai reprezenta o problema pentru dumneavoastra. Functionabilitate acestor produse nu va lasa niciodata de dorit, iar prin montarea lor veti avea ocazia de a obtine avantaje si beneficii multiple si in ceea ce priveste design-ul interior. In aceste conditii, este indicat sa luati in calcul aceasta varianta de achizitionare pentru jaluzele rolete si veti fi cu siguranta multumiti pe deplin de tot ceea ce veti obtine.

Compania noastra va ofera posibilitatea de a va bucura mereu de un confort superior in interiorul locuintei prin aceste jaluzele rolete. Este indicat sa luati in calcul achizitionarea lor si in cazul in care veti dori sa aveti la dispozitie intimitatea dorita. Totul este foarte simplu, deoarece tot ceea ce trebuie sa faceti in acest sens, este sa luati in calcul posibilitatea de a ne contacta pentru a va oferi aceste produse de calitate la un pret avantajos. 

Specificatii
Culoare visiniu
Opacitate semitransparent