Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2299-001,opace,gri Rolete decorative 25 mm

Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2299-001,opace,gri

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Optand pentru aceste jaluzele rolete veti avea posibilitatea de a obtine o metoda functionala si atragatoare pentru inlocuirea perdelelor traditionale. Cu siguranta ferestrele dumneavoastra vor arata impecabil in cazul in care veti alege aceste sisteme pentru echiparea ferestrelor. Totodata, aceste jaluzele rolete pot oferi mereu o culoare aparte locuintei, intarind totodata stilul si farmecul unei case. Datorita acestor beneficii, foarte multe persoane iau in calcul posibilitatea de a opta pentru aceste produse, deoarece reprezinta solutia optima pentru echiparea oricarei ferestre. Printre beneficiile oferite de aceste sisteme, putem aminti faptul ca prin utilizarea lor veti avea ocazia de a controla intensitatea luminii de la interior in cel mai eficient mod. Razele soarelui nu vor mai patrunde in cantitate la fel de mare, ceea ce nu poate decat sa va bucure.

De asemenea prin utilizarea acestor jaluzele rolete veti avea posibilitatea de a gasi o solutie optima si pentru a scapa de privirile indiscrete ale persoanelor de la exterior. Pentru a primi produse de calitate la un pret foarte avantajos, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati. Cu siguranta veti gasi la compania noastra sistemele ideale pentru echiparea ferestrelor dumneavoastra. Aceste produse sunt ideale indiferent daca veti dori sa le montati in cadrul unor apartamente, case sau birouri. 

Specificatii
Culoare gri
Opacitate opac