Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2316-002,opace,gri Rolete decorative 25 mm

Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2316-002,opace,gri

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Daca veti opta pentru aceste jaluzele rolete in ceea ce priveste achizitionarea, atunci veti avea ocazia de a obtine o metoda functionala si foarte atragatoare pentru echiparea ferestrelor. Totodata, aceste sisteme pot oferi un stil si un farmec aparte pentru casa dumneavoastra si veti observa cu siguranta acest lucru. In cazul in care sunteti in cautarea unor metode ideale pentru a infrumuseta ferestrele, avand totodata si un rol functional, atunci aceste jaluzele rolete reprezinta cel mai bun raspuns. Materialele din care sunt create va ofera posibilitatea de a va bucura mereu de o calitate superioara in acest sens. Modalitatile de achizitionare pentru aceste sisteme sunt foarte simple, deoarece tot ceea ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu reprezentatii companiei noastra. Astfel, veti primi cele mai potrivite solutii de achizitie in functie de necesitatile si cerintele dumneavoastra.

Cu siguranta veti fi incantati de tot ceea ce va ofera aceste jaluzele rolete deoarece sunt recunoscute pentru calitatea pe care o ofera si pentru pretul avantajos. Stilul obtinut de interiorul locuintelor dumneavoastra nu va lasa niciodata de dorit, iar estetica va fi una incantatoare. Astfel este indicat sa luati in calcul aceasta modalitate de achizitionare a unor produse potrivite pentru ferestrele dumneavoastra si cu siguranta veti fi incantati de decizia luata. 

Specificatii
Culoare gri
Opacitate opac