Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2316-004,opace,caramiziu Rolete decorative 25 mm

Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2316-004,opace,caramiziu

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Despre aceste jaluzele rolete putem spune ca transmit o frumusete naturala, chiar daca majoritatea modelelor sunt foarte simple si se intretin usor. In cazul in care veti lua in calcul posibilitatea de a opta pentru aceste sisteme atunci veti avea ocazia de a beneficia de avantaje multiple. Aceasta modalitate este una foarte simpla in ceea ce priveste echiparea ferestrelor prin care veti avea posibilitatea de a obtine un control superior al luminii din interior. In aceste conditii, veti avea ocazia de a economisi anumite sume de bani mai ales pe perioada verii, deoarece nu va mai trebui sa platiti energie pentru aerul conditionat. Prin utilizarea acestor jaluzele rolete aveti posibilitatea de a crea in interiorul locuintei un confort termic ideal. Cu siguranta va veti simti minunat in cazul in care veti opta pentru aceste jaluzele rolete deoarece veti avea posibilitatea de a tine mereu privirile indiscrete la distanta.

In alta ordine de idei, despre aceste jaluzele rolete mai trebuie sa stiti ca sunt potrivite atat pentru ferestrele mari cat si pentru cele mici. Acest lucru inseamna ca puteti lua in calcul achizitionarea acestor sisteme indiferent de necesitatile pe care la aveti. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa luati in calcul colaborarea cu compania noastra pentru a primi exact ceea ce doriti. 

Specificatii
Culoare caramiziu
Opacitate opac