Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2316-005,opace,verde Rolete decorative 25 mm

Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2316-005,opace,verde

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

In cazul in care veti opta pentru aceste jaluzele rolete veti avea ocazia de a obtine o completare minunata pentru orice tip de decor. In aceste conditii veti avea parte de o functionabilitate ideala iar confortul oferit de aceste sisteme nu va lasa niciodata de dorit. Pe de alta parte varietatea acestor produse in ceea ce privesc dimensiunile, va ofera posibilitatea de a obtine exact ceea ce doriti. Acest lucru inseamna ca puteti lua in calcul o colaborare cu compania noastra pentru a primi exact produsele dorite. Vom tine cont de dimensiunile necesare si de cerintele pe care le aveti in ceea ce priveste achizitionarea acestor sisteme pentru echiparea ferestrelor. Imaginea locuintei va avea numai de castigat in cazul in care veti lua in calcul montarea acestor jaluzele rolete. Compania noastra ofera de asemenea si servicii de montaj indiferent de localitatea dumneavoastra.

Daca veti lua decizia de a integra aceste jaluzele rolete in cadrul amenajarilor interioare, atunci veti avea de asemenea posibilitatea de a transforma complet atmosfera si aspectul caminului. Acest lucru este foarte important pentru a va simti mereu minunat in locuinta dumneavoastra. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera aceste produse de calitate pe care le puteti achizitiona mereu la un pret foarte avantajos. 

Specificatii
Culoare verde
Opacitate opac