Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2328-003,opace.portocaliu Rolete decorative 25 mm

Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2328-003,opace.portocaliu

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Aceste jaluzele rolete reprezinta cea mai buna alegere pentru echiparea ferestrelor dumneavoastra ceea ce inseamna ca este indicat sa luati in calcul achizitionarea lor. Puteti face acest lucru si datorita faptului ca produsele de acest tip sunt foarte usor de intretinut si de curatat. De asemenea, aceste jaluzele rolete va ofera mereu o rezistenta superioara in ceea ce priveste utilizarea, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a le utiliza pentru o perioada indelungata de timp. Aceste sisteme reprezinta solutia ideala pentru orice tip de imobil si veti avea ocazia de a le accesoriza in cel mai placut mod cu celelalte elemente de decor. Cu siguranta veti fi pe deplin multumiti de tot ceea ce va ofera aceste produse, mai ales daca ne gandim la faptul ca propun mereu o eleganta aparte pentru un decor minunat.

In alta ordine de idei, este indicat sa optati pentru aceste jaluzele rolete si in cazul in care veti dori sa va bucurati de o functionabilitate ideala din toate punctele de vedere. Preturile pe care urmeaza sa le platiti pentru aceste produse sunt foarte avantajoase, ceea ce nu poate decat sa va bucure. Luand in calcul o colaborare cu compania pe care o reprezentam veti avea siguranta faptului ca veti primi calitatea dorita. 

Specificatii
Culoare portocaliu
Opacitate opac