Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2328-049,opace,crem Rolete decorative 25 mm

Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2328-049,opace,crem

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Multe persoane si companii iau in calcul posibilitatea de a opta pentru aceste jaluzele rolete in ceea ce priveste achizitia. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca aceste produse ofera mereu o calitate superioara, la preturi foarte avantajoase. De asemenea, aceste sisteme sunt compatibile cu orice tip de mobilier de interior, ceea ce inseamna ca totul va arata impecabil. Totodata, utilizarea si ingrijirea lor este foarte simpla si nu trebuie decat sa le curatati de praf la un anumit interval de timp. Rezistenta acestor jaluzele rolete nu va lasa niciodata de dorit si veti avea ocazia de a le utiliza pentru o perioada indelungata de timp, oferind mereu beneficii si avantaje multiple. Materialele din care sunt fabricate aceste jaluzele rolete nu vor lasa niciodata de dorit in ceea ce priveste calitatea si veti observa cu siguranta si dumneavoastra acest lucru.

Este indicat sa ne contactati pentru a primi cele mai bune oferte pentru aceste jaluzele rolete. Compania noastra este specializata in acest domeniu al produselor pentru protectia solara si pentru un decor impresionant al locuintei. Avand in vedere toate aceste detalii, vedem ca aveti posibilitatea de a lua cea mai potrivita decizie pentru echiparea ferestrelor dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta completa de pret.

Specificatii
Culoare crem
Opacitate opac