Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2339-004,opace,caramiziu,maro Rolete decorative 25 mm

Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2339-004,opace,caramiziu,maro

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Referitor la aceste jaluzele rolete putem spune ca reprezinta cea mai populara metoda de echipare a ferestrelor si foarte multe persoane si companii iau in calcul aceasta varianta. In cazul in care veti face si dumneavoastra acest lucru, atunci veti avea ocazia de a obtine o serie de beneficii si avantaje multiple. In acest sens, putem adauga ca aspectul estetic al incaperilor va avea numai de castigat, iar prezentarea va fi mereu una eleganta si stilata. Cu siguranta va doriti sa obtineti si dumneavoastra acest lucru in ceea ce priveste amenajarea interioara si puteti face foarte simplu acest lucru prin achizitionarea unor jaluzele rolete. Pe de alta parte, aceste sisteme de echipare a ferestrelor sunt cele ce va pot proteja interiorul camerelor de razele puternice ale soarelui. Astfel, veti obtine mereu in interior un confort termic sporit, iar lumina excesiva nu va mai reprezenta o problema.

Datorita faptului ca rezistenta acestor jaluzele rolete nu va lasa niciodata de dorit, veti avea ocazia de a le utiliza pentru o perioada indelugata de timp. Luand in calcul o colaborare cu compania pe care o reprezentam, atunci veti fi siguri de faptul ca veti primi produse de o calitate superiora la preturi foarte avantajoase. De asemenea suntem mereu atenti la cerintele si nevoile clientilor si le oferim cele mai bune solutii pentru echiparea ferestrelor. 

Specificatii
Culoare caramiziu
Opacitate opac