Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2404-005,opace,mov,negru Rolete decorative 25 mm

Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2404-005,opace,mov,negru

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Optand pentru aceste jaluzele rolete veti avea posibilitatea de a gasi cea mai avantajoasa modalitate de echipare a ferestrelor dumneavoastra. Veti obtine cu siguranta un decor impresionant prin achizitionarea si utilizarea acestor produse ceea ce nu poate decat sa va bucure. Preturile pentru aceste jaluzele rolete sunt foarte avantajoase in raport cu ceea ce veti primi si veti observa acest lucru. Aceste sisteme reprezinta cea mai poluara optiune pentru orice fereastra, iar acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca ofera avantaje multiple. In primul rand, optand pentru aceste produse, veti avea ocazia de a obtine un design interior impresionant, deoarece aspectul nu va lasa niciodata de dorit. Totodata, razele soarelui si privirile indiscrete nu vor mai reprezenta deloc o problema pentru dumneavoastra. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca aceste sisteme pot oferi mereu confortul termic si intimitatea dorita.

Avand in vedere aceste informatii, vedem ca aceste jaluzele rolete se pot transforma oricand in cea mai potrivita modalitate prin care puteti infrumuseta interiorul unei camere. Totodata, aceste produse sunt si functionale, iar estetica lor este una aparte. Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a obtine oferte avantajoase de pret pentru aceste produse, este sa luati in calcul o colaborare cu compania pe care o reprezentam. 

Specificatii
Culoare mov,negru
Opacitate opac