Rolete standard 25 mm

Rolete standard 25 mm

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Sunteti in cautarea celor mai eficiente solutii de umbrire la un pret avantajos? Avem raspunsul...

Aceste rolete textile pot reprezenta mereu cea mai potrivita solutie pentru echiparea ferestrelor dumneavoastra. Veti avea la dispozitie o serie de avantaje si beneficii multiple in cazul in care veti opta pentru aceasta varianta de achizitie. Compania noastra este specializata in crearea acestor produse pentru protectie solara si pentru decorarea ferestrelor. Acest lucru inseamna ca este indicat sa luati in calcul o colaborare cu compania pe care o reprezentam pentru a va asigura de faptul ca veti primi mereu produse de o calitate superioara la preturi foarte avantajoase. Solutiile pe care le veti primi vor fi personalizate in functie de dimensiunile necesare. De asemenea, va putem oferi cele mai eficiente solutii de echipare a ferestrelor tinand cont de cerintele si dorintele dumneavoastra. Prin aceste rolete textile veti avea parte de confortul dorit. 

Nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi solutii complete pentru echiparea ferestrelor. Aceste rolete textile vor reprezenta mereu cea mai buna optiune pentru echiparea ferestrelor si veti observa cu siguranta in viitor acest lucru. Persoanele ce au colaborat deja cu noi au fost pe deplin multumite de tot ceea ce au primit, iar acest lucru se va intampla cu siguranta si in cazul dumneavoastra. 

Specificatii
Culoare bej
Opacitate opac