Rolete standard 17 mm - Grupa a 0899-209,semitranparente,negru Rolete standard 17 mm Sale

Rolete standard 17 mm - Grupa a 0899-209,semitranparente,negru

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Optand pentru aceste rolete, veti avea ocazia de a beneficia de avantaje multiple. In primul rand, putem spune ca sunt simple si foarte durabile, ceea ce inseamna ca pot reprezenta oricand solutia optima pentru echiparea ferestrelor dumneavoastra. Prin montarea acestor rolete, veti avea ocazia de a gasi un raspuns in ceea ce priveste crearea unui confort superior la interior. De asemenea, montarea acestor rolete va ofera ocazia de a gasi un raspuns potrivit pentru stoparea privirilor indiscrete ale persoanelor de la exterior.

In cazul in care veti achizitiona aceste rolete, atunci veti avea siguranta unei functionalitati ideale. Actionarea lor este foarte simpla si nu veti intampina dificultati in acest sens. Compania noastra va poate pune la dispozitie informatii complete despre achizitionarea acestor produse. De asemenea, va oferim servicii de montaj indiferent de localitatile in care va aflati. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce va ofera aceste produse, deoarece veti avea ocazia de a salva sume importante de bani prin economia la energie. Totodata, nu va fi impiedicata vizibilitatea la exterior, deoarece veti avea ocazia de a actiona aceste sisteme la nivelul dorit. In aceste conditii, este indicat sa optati pentru aceste produse si veti obtine cu siguranta avantaje si beneficii multiple.

Specificatii
Culoare negru
Opacitate semitransparent