Rolete standard 17 mm - Grupa a 0899-209v,semitransparente,gri Rolete standard 17 mm Sale

Rolete standard 17 mm - Grupa a 0899-209v,semitransparente,gri

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Este indicat sa colaborati cu compania pe care o reprezentam in cazul in care veti dori sa achizitionati aceste rolete. Cu siguranta veti fi incantati de tot ceea ce veti primi, deoarece compania noastra este specializata in acest domeniu si va poate oferi calitatea de care aveti nevoie. Totodata, compania noastra este specializata in produsele de protectie solara si de decorare a ferestrelor. Pe de alta parte, preturile de achizitie sunt foarte avantajoase si veti observa cu siguranta acest lucru. Impreuna vom gasi cele mai bune solutii pentru echiparea ferestrelor dumneavoastra si va vom oferi produse ce nu vor lasa niciodata de dorit din punct de vedere al raportului calitate - pret.

Aceste rolete sunt foarte apreciate in randul persoanelor aflate in cautarea unor metode eficiente de umbrire. De asemenea prin montarea acestor produse veti avea ocazia de a gasi solutia optima pentru stoparea privirilor indiscrete de la exterior. Compania noastra va ofera si servicii de montaj pentru aceste rolete, indiferent de localitatea in care va aflati. Va stam mereu la dispozitie in cazul in care aveti unele intrebari referitoare la achizitionarea si utilizarea acestor produse. Oricum, veti observa ca totul este foarte simplu atunci cand colaborati cu noi, iar in perioada urmatoare veti avea ocazia de a va bucura de cele mai potrivite modalitati pentru echiparea ferestrelor. 

Specificatii
Culoare gri
Opacitate semitransparent