Rolete standard 17 mm - Grupa a 2201-298,opace,roz

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Aceste rolete pot reprezenta in orice moment solutia ideala pentru echiparea ferestrelor dumneavoastra. Avantajele si beneficiile pe care le veti avea optand pentru aceste produse nu vor lasa niciodata de dorit, ceea ce nu poate decat sa va bucure. In primul rand, veti avea ocazia de a gasi o metoda ideala pentru a obtine un confort superior in interiorul locuintei. Prin montarea acestor rolete, veti avea ocazia de a obtine o solutie eficienta in ceea ce priveste umbrirea. Cantitatea de lumina ce va patrunde la interior nu va mai fi la fel de mare. Veti avea ocazia de a controla in cel mai eficient mod lumina ce va patrunde in interior, in functie de actionarea roletelor. Acesta este si motivul pentru care aceste rolete sunt atat de apreciate in randul persoanelor aflate in cautarea unor metode optime pentru a obtine un confort superior.

Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce pot oferi aceste rolete, iar daca veti colabora cu compania pe care o reprezentam, atunci veti primi mereu calitatea dorita la preturi foarte avantajoase. Acest lucru este posibil ca urmare a faptului ca suntem specializati in acest domeniu si oferim mereu clientilor nostri produse de calitate la preturi foarte avantajoase. 

Specificatii
Culoare roz
Opacitate opac