Rolete standard 17 mm - Grupa a 2209-103,semitransparente,portocaliu Rolete standard 17 mm Sale

Rolete standard 17 mm - Grupa a 2209-103,semitransparente,portocaliu

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

In momentul in care sunteti in cautarea celor mai potrivite modalitati prin care puteti obtine un confort superior in interiorul locuintei, este indicat sa optati pentru aceste rolete. Spunem acest lucru, deoarece produsele de acest tip sunt foarte apreciate in acest domeniu si reprezinta modalitatea optima prin care sa echipati ferestrele locuintei dumneavoastra. Multe persoane ne-au contactat deja pentru a le oferi produse de acest tip si au fost pe deplin multumite de tot ceea ce au primit. Cu siguranta acest lucru se va intampla si in cazul dumneavoastra, deoarece suntem mereu atenti la detalii si la necesitatile si nevoile clientilor.

Totodata, compania pe care o reprezentam, ofera si servicii de montaj pentru aceste rolete, ceea ce inseamna ca daca ne veti contacta veti primi servicii complete. De asemenea, reprezentantii companiei noastre va stau mereu la dispozitie cu informatii si detalii complete despre aceste produse. Nu trebuie decat sa ne contactati pentru a va asigura de faptul ca ati facut cea mai potrivita alegere in ceea ce priveste achizitionarea si montarea acestor rolete . Astfel, veti gasi prin aceste produse, solutia ideala pentru o estetica aparte si pentru o functionabilitate ideala a ferestrelor locuintei dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati pentru a primi o oferta completa.

Specificatii
Culoare portocaliu
Opacitate semitransparent