Rolete standard 17 mm - Grupa a 2209-105,semitransparente,maro Rolete standard 17 mm Sale

Rolete standard 17 mm - Grupa a 2209-105,semitransparente,maro

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Compania noastra va poate oferi mereu solutia ideala in cazul in care sunteti in cautarea unor produse de calitate pentru echiparea ferestrelor. Suntem specializati in acest domeniu, si va putem oferi rolete. Aceste produse sunt recunoscute pentru calitatea lor si mai ales pentru faptul ca pot oferi mereu avantaje multiple in ceea ce priveste umbrirea spatiilor interioare. De asemenea, prin achizitionarea si utilizarea acestor produse, veti avea ocazia de a gasi cel mai potrivit rapsuns pentru a stopa privirile indiscrete de la exterior. Cu siguranta veti fi multumiti pe deplin de tot ceea ce va ofera compania noastra in ceea ce priveste achizitionarea celor mai potrivite solutii de umbrire.

Aveti ocazia de a monta aceste rolete  atat in cazul locuintei personale, cat si a spatiilor in care va desfasurati activitatea profesionala. Indiferent de decizia pe care o veti lua, va putem spune la dispozitie serviciile de care aveti nevoie. Suntem specializati si in ceea ce priveste montajul acestor rolete, ceea ce inseamna ca totul va arata impecabil odata ce veti opta pentru serviciile noastre. Vom tine mereu cont de cerintele si de necesitatile clientilor, si le vom oferi mereu solutiile de umbrire de care au nevoie pentru a se simti minunat in interiorul spatiilor in care locuiesc sau in care lucreaza. 

Specificatii
Culoare maro
Opacitate semitransparent