Rolete standard 17 mm - Grupa a 2221-300,opace,verde Rolete standard 17 mm

Rolete standard 17 mm - Grupa a 2221-300,opace,verde

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

In cazul in care veti opta pentru aceste rolete, atunci veti gasi o metoda excelenta prin care sa va bucurati de un confort superior. Suntem specializati in domeniul produselor pentru protectia solara, ceea ce inseamna ca este indicat sa luati in calcul o colaborare cu compania pe care o reprezentam. De asemenea, oferin solutii avantajoase pentru decorarea ferestrelor, la preturi foarte avantajoase. Veti observa cu siguranta acest lucru in momentul in care veti lua in calcul achizitionarea acestor rolete. Persoanele cu care am colaborat deja in acest sens, au fost pe deplin multumite de tot ceea ce au primit din partea noastra.

Daca ne veti contacta in ceea ce priveste achizitionarea acestor rolete, atunci va punem la dispozitie servicii rapide de livrare, indiferent de locatia in care va aflati. Totodata, va oferim servicii complete de montaj. Prin colaborarea cu compania pe care o reprezentam veti avea parte numai de beneficii. De asemenea, veti avea ocazia de a primi unele reduceri si discount-uri mai ales in cazul in care veti deveni un client fidel al companiei noastre. Acum, aveti toate motivele sa optati pentru achizitionarea acestor rolete colaborand cu compania noastra. 

Specificatii
Culoare verde
Opacitate opac