Rolete standard 17 mm - Grupa a 2221-305,opace,verde Rolete standard 17 mm Sale

Rolete standard 17 mm - Grupa a 2221-305,opace,verde

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Cu siguranta va doriti sa luati cele mai potrivite decizii in ceea ce priveste achizitionarea unor solutii optime pentru umbrirea locuintei dumneavoastra. In aceste conditii, este indicat sa optati pentru aceste rolete si veti gasi solutia optima. De asemenea, este indicat sa luati in calcul o colaborare cu compania pe care o reprezentam, deoarece numai in aceste conditii va puteti asigura de faptul ca veti primi mereu servicii si produse de o calitate superioara. Multe persoane au optat deja pentru aceste rolete si sunt pe deplin multumite de ceea ce le-am oferit. Cu siguranta acest lucru se va intampla si in cazul dumneavoastra.

Va stam mereu la dispozitie cu informatii complete despre aceste produse. In aceste sens, veti avea ocazia de a lua decizia potrivita in ceea ce priveste achizitionarea. Vom tine mereu cont de necesitatile si dorintele pe care le aveti in acest sens. De asemenea, va punem prin aceste rolete la dispozitie solutii complete prin care va puteti bucura de un confort ideal la interior. Astfel, veti dispune de o umbrire eficienta si de stoparea privirilor indiscrete ale persoanelor de la exterior. Aceste rolete ofera mereu avantaje si beneficii multiple in ceea ce priveste utilizarea. Reprezentatii nostri va ofera detalii complete.

Specificatii
Culoare verde
Opacitate opac