Rolete standard 17 mm - Grupa a 2221-310,opace,verde Rolete standard 17 mm

Rolete standard 17 mm - Grupa a 2221-310,opace,verde

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Exista multe motive pentru care ar trebui sa optati pentru achizitionarea acestor rolete. In primul rand, veti avea posibilitatea de a obtine un confort superior pentru interiorul locuintei dumneavoastra, ceea ce inseamna ca veti avea numai de castigat din acest punct de vedere. De asemenea, aceste produse sunt solutia optima in cazul in care sunteti in cautarea unei metode eficiente pentru umbrirea spatiilor interioare. Puteti opta pentru aceasta solutie de umbrire, indiferent daca veti dori sa faceti acest lucru pentru locuinta personala, sau pentru spatiile in care va desfasurati activitatea profesionala. De asemenea, prin montarea acestor rolete, veti tine mereu la distanta privirile indiscrete ale persoanelor de la exterior.

Prin achizitionarea acestor rolete, veti gasi solutia optima de echipare a ferestrelor dumneavoastra. Suntem specializati in acest domeniu si va putem oferi mereu cele mai potrivite metode pentru protectia solara si pentru decorarea ferestrelor. De asemenea, propunem oferte foarte avantajoase de pret, pe care veti avea ocazia de a le descoperi in cazul in care ne veti contacta. Reprezentatii companiei noastre va vor pune mereu la dispozitie informatii si detalii complete despre achizitionarea acestor produse ce nu vor lasa niciodata de dorit din punct de vedere al calitatii si a pretului de achizitie. 

Specificatii
Culoare verde
Opacitate opac