Rolete standard 17 mm - Grupa a 2271-051,opace,crem Rolete standard 17 mm

Rolete standard 17 mm - Grupa a 2271-051,opace,crem

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Cu siguranta sunteti in cautarea celor mai bune metode pentru umbrirea spatiilor interioare. Noi va propune o solutie avantajoasa prin care sa creati un confort sporit in interiorul spatiilor interioare. Nu trebuie decat sa optati pentru achizitionarea acestor rolete pentru a va bucura de confort si intimitate. Pe langa confortul propus, aceste rolete sunt ideale pentru a tine la distanta privirile indiscrete ale persoanelor de la exterior. In aceste conditii, intimitatea spatiilor interioare nu va mai lasa niciodata de dorit si veti avea ocazia de a controla in cel mai eficient mod cantitatea de lumina ce va patrunde la interior.

Multe persoane au optat deja pentru aceste rolete si sunt multumite de ceea ce au primit din partea companiei noastre. In cazul in care veti dori ca acest lucru sa se intample si in cazul dumneavoastra, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati in contact cu reprezentatii companiei noastre. In aceste conditii, veti primi detalii si informatii complete despre cele mai potrivite solutii de umbrire a locuintei dumneavoastra. Totodata, propunem preturi de achizitie foarte avantajoase, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa dispuneti de resurse financiare foarte mari pentru a achizitiona produse de la noi, iar calitatea va fi mereu una superioara.

Specificatii
Culoare crem
Opacitate opac