Rolete standard 17 mm - Grupa a 2292-004,semitransparente,portocaliu Rolete standard 17 mm

Rolete standard 17 mm - Grupa a 2292-004,semitransparente,portocaliu

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Daca va intrebati de ce ar trebui sa optati pentru achizitionarea acestor rolete, atunci putem spune ca motivele sunt multiple. Acest lucru este posibil ca urmare a faptului ca aceste produse ofera avantaje multiple in ceea ce priveste montarea si utilizarea lor. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce veti primi din partea companiei noastre. Spunem asta deoarece suntem specializati in aceste metode de protectie solara si de decorare a ferestrelor. Va putem oferi mereu cea mai eficienta modalitate de a controla lumina de la exterior ce va patrunde in interiorul locuintei. De asemenea, prin montarea acestor rolete, veti avea ocazia de a scapa de privirile indiscrete ale persoanelor de la exterior.

Ofertele de pret pentru aceste rolete sunt foarte avantajoase. Veti avea mereu la dispozitie oferte personalizate, propuse de catre compania noastra, in functie de necesitatile si cerintele pe care le aveti. In aceste conditii, veti fi siguri de faptul ca produsele pe care le veti achizitiona de la noi, vor fi perfecte pentru ferestrele dumneavoastra. Veti observa odata cu montarea acestor produse ca veti obtine un confort superior in interiorul locuintei, ceea ce nu poate decat sa va bucure. Nu ezitati sa ne contactati pentru cele mai avantajoase oferte.

Specificatii
Culoare portocaliu
Opacitate semitransparent