Rolete standard 17 mm - Grupa a 2292-008,semitransparente,visiniu Rolete standard 17 mm Sale

Rolete standard 17 mm - Grupa a 2292-008,semitransparente,visiniu

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Aceste rolete pot reprezenta oricand solutia optima de achizitie pentru locuinta dumneavoastra. De asemenea, puteti opta pentru aceste produse si in cazul in care veti dori sa le montati in cadrul spatiilor in care va desfasurati activitatea profesionala. Calitatea acestor produse nu va lasa niciodata de dorit si veti observa cu siguranta acest lucru in momentul utilizarii lor. Compania pe care o reprezentam, pe langa produsele de calitate propuse spre comercializare, poate oferi si servicii de montaj. Indiferent de localitatea dumneavoastra, ne puteti contacta pentru a va oferi produse de calitate si servicii complete de montaj. Optati acum pentru rolete de calitate.

Compania noastra va ofera mereu solutii personalizate in functie de dorintele si cerintele pe care le aveti in ceea ce priveste echiparea ferestrelor cu rolete. Suntem specializati in crearea celor mai potrivite solutii de umbrire si de obtinere a intimitatii dorite. Acesta este si motivul pentru care suntem foarte apreciati de clientii nostri. In functie de necesitatile pe care le aveti, va vom oferi solutia optima in ceea ce priveste echiparea ferestrelor. De asemenea, va punem la dispozitie oferte speciale, reduceri sau discount-uri in cazul in care veti deveni un client fidel al companiei noastre. Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta completa de pret. 

Specificatii
Culoare visiniu
Opacitate semitransparent