Rolete standard 17 mm - Grupa a 2316-002,opace,gri Rolete standard 17 mm

Rolete standard 17 mm - Grupa a 2316-002,opace,gri

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Multe persoane sunt in cautarea celor mai potrivite solutii de umbrire a unor spatii interioare. Cu siguranta acest lucru se intampla si in cazul dumneavoastra, insa daca veti lua in calcul achizitionarea acestor rolete, atunci veti gasi cu siguranta cel mai potrivit raspuns. Compania noastra propune oferte avantajoase pentru produsele de acest tip, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a le achizitiona in cele mai bune conditii. De asemenea, oferim si servicii de montaj pentru aceste roletele. Avand in vedere aceste aspecte, veti avea ocazia de a primi din partea noastra solutii complete si avantajoase pentru echiparea ferestrelor.

Compania noastra este specializata in ceea ce priveste fabricarea unor produse de calitate pentru protectia solara. De asemenea, aceste produse sunt ideale si in ceea ce priveste decorarea ferestrelor, oferind mereu avantaje si beneficii multiple. Este indicat sa optati pentru aceste rolete in momentul in care veti dori sa beneficiati de o modalitate optima pentru a tine la distanta razele calduroase ale soarelui. Totodata, prin montarea acestor rolete, veti gasi o solutie eficienta pentru a tine la distanta privirile curioase ale vecinilor. Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta completa. Cu siguranta veti fi multumiti mereu de calitatea primita din partea noastra.

Specificatii
Culoare gri
Opacitate opac