Rolete standard 17 mm - Grupa a 2316-004,opace,caramiziu Rolete standard 17 mm

Rolete standard 17 mm - Grupa a 2316-004,opace,caramiziu

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Prin achizitionarea acestor rolete veti avea ocazia de a gasi o metoda avantajoasa pentru echiparea ferestrelor dumneavoastra. Compania noastra va pune la dispozitie informatii complete despre achizitionarea acestor produse si despre montarea lor. De asemenea, va oferim servicii de montaj, indiferent de locatia dumneavoastra. Produsele pe care le comercializam se vor potrivi de minune cu interiorul locuintei dumneavoastra. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca vom tine mereu cont de toate dorintele pe care le aveti. Apoi, vom propune solutii personalizate in functie de necesitatile ferestrelor dumneavoastra in ceea ce priveste echiparea corecta.

Nu este deloc dificil sa gasiti cea mai potrivita metoda de umbrire pentru locuinta dumneavoastra. Tot ceea ce trebuie sa faceti, este sa optati pentru aceste rolete. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera aceste produse, deoarece prin montarea lor veti obtine un confort sporit, iar latura estetica nu va mai lasa niciodata de dorit. De asemenea, privirile curioase ale vecinilor nu vor mai avea ocazia de a patrunde in interiorul locuintei dumneavoastra. Astfel, trebuie sa luati in calcul aceasta varianta avantajoasa de echipare a ferestrelor locuintei pentru a avea la dispozitie avantaje multiple. Optati pentru aceste rolete si veti lua cu siguranta decizia potrivita.

Specificatii
Culoare caramiziu
Opacitate opac