Rolete standard 17 mm - Grupa a 2316-005,opace,verde Rolete standard 17 mm

Rolete standard 17 mm - Grupa a 2316-005,opace,verde

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Un set de rolete poate reprezenta oricand cea mai potrivita alegere pentru echiparea locuintei dumneavoastra. Colaborand cu compania pe care o reprezentam, veti avea posibilitatea de a lua cea mai potrivita decizie. Spunem acest lucru deoarece suntem specializati in acest domeniu si oferim mereu servicii si produse de calitate. Pentru a va convinge de acest lucru nu trebuie decat sa ne contactati si va vom propune mereu solutii personalizate ideale pentru casa dumneavoastra. De asemenea suntem specializati in ceea ce priveste crearea unor produse pentru protectie solara si pentru decorarea ferestrelor. Prin produsele achizitionate de la noi, va veti bucura cu siguranta de calitatea dorita si de o functionabilitate ideala.

Aceste rolete pot fi alegerea optima pentru ferestrele dumneavoastra. De asemenea, reprezentantii companiei noastre, va pot pune mereu la dispozitie informatii complete despre serviciile si produsele oferite. In aceste conditii veti avea mereu ocazia de a va bucura de produsele perfecte pentru locuinta dumneavoastra ce se vor potrivi de minune. Multe persoane au colaborat deja cu compania pe care o reprezentam si au fost pe deplin multumite de tot ceea ce le-am oferit. Cu siguranta aceste rolete vor reprezenta solutia optima pentru echiparea ferestrelor dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta completa de pret.

Specificatii
Culoare verde
Opacitate opac