Rolete standard 17 mm - Grupa a 2328-003,opace.portocaliu Rolete standard 17 mm

Rolete standard 17 mm - Grupa a 2328-003,opace.portocaliu

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

In cazul in care cautati un raspuns la intrebarea de ce ar trebui sa optati pentru aceste rolete, atunci putem spune ca motivele sunt multiple. Compania noastra este specializata in acest domeniu si va poate oferi mereu calitatea de care aveti nevoie, la preturi foarte avantajoase. Acest lucru este posibil ca urmare a faptului ca suntem specializati in ceea ce privesc produsele de protectie solara si de decorare a ferestrelor. Preturile pe care le propunem sunt avantajoase si veti avea de asemenea ocazia de a beneficia si de unele reduceri sau discount-uri, mai ales in cazul in care veti deveni un client fidel. In alta ordine de idei, produsele si solutiile pe care le veti primi din partea noastra sunt personalizate in functie de necesitatile si dorintele pe care le aveti. Astfel, aceste rolete pe care le veti achizitiona de la noi vor fi ideale pentru locuinta dumneavoastra.

Puteti lua in calcul achizitionarea acestor rolete si in cazul in care veti dori sa le montati in cadrul spatiilor in care va desfasurati activitatea profesionala. Oferim servicii de montaj indiferent de localitatea dumneavoastra si ne puteti contacta pentru a va oferi solutii complete. Calitatea roletelor de acest tip, nu va lasa niciodata de dorit.

Specificatii
Culoare portocaliu
Opacitate opac