Rolete standard 25 mm - Grupa a 0899-209,semitranparente,negru Rolete standard 25 mm Sale

Rolete standard 25 mm - Grupa a 0899-209,semitranparente,negru

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Aceste rolete textile, pot reprezenta oricand solutia ideala pentru echiparea ferestrelor dumneavoastra. Este indicat sa luati in calcul o colaborare cu compania pe care o reprezentam, deoarece numai in aceste conditii veti primi solutii optime pentru un confort superior. Prin montarea acestor rolete textile, veti avea posibilitatea de a controla intensitatea luminii de la interior in cel mai eficient mod. In aceste conditii, razele puternice ale soarelui nu vor mai reprezenta o problema pentru dumneavoastra, ceea ce nu poate decat sa va bucure. Suntem specializati in crearea unor produse de calitate pentru protectia solara si pentru decorarea ferestrelor. Veti fi cu siguranta multumiti de tot ceea ce veti primi din partea noastra.

De asemenea, oferim si servicii de montaj pentru aceste rolete textile, indiferent de locatia in care va aflati. Persoanele cu care am colaborat deja au fost pe deplin multumite de tot ceea ce au primit din partea noastra, iar acest lucru se va intampla cu siguranta si in cazul dumneavoastra. Suntem atenti la nevoile si cerintele clientilor in ceea ce priveste achizitionarea si utilizarea acestor rolete textile. Acesta este si motivul pentru care le oferim mereu solutii avantajoase de achizitionare. Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta completa de pret. 

Specificatii
Culoare negru
Opacitate semitransparent