Rolete standard 25 mm - Grupa a 0899-209v,semitransparente,gri Rolete standard 25 mm Sale

Rolete standard 25 mm - Grupa a 0899-209v,semitransparente,gri

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Daca sunteti in cautarea celor mai bune solutii de umbrire pentru casa dumneavoastra, atunci este indicat sa optati pentru aceste rolete textile. In cazul in care veti face acest lucru, atunci veti fi cu siguranta multumiti pe deplin de tot ceea ce veti primi. Spunem acest lucru deoarece compania pe care o reprezentam este specializata in crearea unor solutii eficiente de protectie solara si pentru o intimitate sporita. In aceste conditii, veti avea ocazia de a controla in cel mai eficient mod intensitatea razelor de soare ce vor patrunde in interiorul locuintei. Pe de alta parte, prin utilizarea acestor rolete textile, aveti ocazia de a tine mereu la distanta privirile indiscrete ale persoanelor de la exterior. Confortul obtinut in interiorul locuintei va fi unul maxim, si veti observa acest lucru.

Va propunem produse de calitate la preturi foarte avantajoase, fiind indicat sa ne contactati in cazul in care veti dori sa achizitionati aceste rolete textile. Veti primi din partea reprezentantilor companiei noastre cele mai bune solutii pentru echiparea ferestrelor dumneavoastra, tinand cont de toate detaliile si cerintele dumneavoastra. Cu siguranta veti fi pe deplin incantati de tot ceea ce va ofera aceste rolete textile, fiind indicat sa luati in calcul achizitionarea lor. 

Specificatii
Culoare gri
Opacitate semitransparent