Rolete standard 25 mm - Grupa a 2201-298,opace,roz Rolete standard 25 mm

Rolete standard 25 mm - Grupa a 2201-298,opace,roz

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Aceste rolete textile, pot reprezenta oricand solutia optima pentru echiparea ferestrelor locuintei dumneavoastra. De asemenea, puteti lua in calcul aceasta varianta de achizitie si in cazul in care veti dori sa le montati in cadrul spatiilor in care va desfasurati activitatea profesionala. Multe persoane au optat deja pentru aceste rolete textile si sunt pe deplin multumite de tot ceea ce au obtinut. Compania noastra este specializata in ceea ce priveste productia de produse pentru protectia solara si pentru decorarea ferestrelor. Ofertele de pret pe care le propunem sunt foarte avantajoase si veti observa cu siguranta acest lucru in momentul achizitionarii. Cu siguranta sunteti in cautarea celor mai bune solutii de umbrire a locuintei, iar daca veti opta pentru aceste rolete textile, atunci veti gasi cel mai potrivit raspuns.

In momentul in care veti dori sa primiti produse de calitate la un pret avantajos, este indicat sa ne contactati. Reprezentatii companiei noastre va pun la dispozitie toate detaliile si informatiile de care aveti nevoie referitoare la aceste rolete textile. Veti fi cu siguranta multumiti pe deplin de tot ceea ce veti primi din partea companiei noastre, deoarece suntem specializati in acest domeniu si oferim mereu clientilor produsele de calitate de care au nevoie. 

Specificatii
Culoare roz
Opacitate opac