Rolete standard 25 mm - Grupa a 2209-103,semitransparente,portocaliu Rolete standard 25 mm Sale

Rolete standard 25 mm - Grupa a 2209-103,semitransparente,portocaliu

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Cautati cele mai avantajoase solutii de umbrire? Avem raspunsul...

Aceste rolete textile, pot reprezenta mereu solutia avantajoasa pentru echiparea ferestrelor dumneavoastra. Multe persoane au optat deja pentru produsele propuse de catre compania noastra spre comercializare si au fost pe deplin multumite de tot ceea ce au primit. Cu siguranta acest lucru se va intampla si in cazul dumneavoastra deoarece suntem specializati in domeniul productiei de solutii pentru protectia solara. De asemenea, produsele pe care le oferim spre comercializare reprezinta solutia optima si pentru un decor interior impresionant.

Este indicat sa ne contactati in cazul in care veti dori sa achizitionati aceste rolete textile si veti fi cu siguranta multumiti de tot ceea ce veti primi. De asemenea, oferim si servicii de montaj indiferent de localitatea in care va aflati, ceea ce inseamna ca veti primi din partea noastra solutii complete si avantajoase pentru un confort sporit. Totodata, va punem la dispozitie unele oferte speciale, reduceri si discount-uri prin care veti beneficia de un pret foarte avantajos de achizitie. Aceste rolete textile sunt foarte simplu de actionat si de utilizat, ceea ce inseamna ca nu veti intampina dificultati in acest sens. De asemenea intretinerea lor este foarte simpla si nu trebuie decat sa le stergeti de praf la un anumit interval de timp. 

Specificatii
Culoare portocaliu
Opacitate semitransparent