Rolete standard 25 mm - Grupa a 2209-105,semitransparente,maro Rolete standard 25 mm Sale

Rolete standard 25 mm - Grupa a 2209-105,semitransparente,maro

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Aceste rolete textile se pot transforma oricand in principala optiune de achizitie in cazul in care sunteti in cautarea unor produse de o calitate superioara. Compania pe care o reprezentam ofera mereu solutii avantajoase pentru dumneavoastra in cazul in care sunteti in cautarea unor produse de calitate. Suntem specializati in aceste produse de protectie solara si de decorare a ferestrelor, ceea ce inseamna ca prin colaborarea cu compania noastra, veti avea posibilitatea de a gasi cele mai bune solutii de umbrire. Cu siguranta veti fi pe deplin multumiti de solutiile oferite de catre compania noastra in ceea ce priveste crearea unui confort superior in interiorul locuintei. Vom tine mereu cont de toate cerintele si dorintele pe care le aveti si va vom oferi solutii optime in functie de acestea.

In cazul in care veti opta pentru aceste rolete textile, veti lua cu siguranta cea mai potrivita decizie in ceea ce priveste echiparea ferestrelor locuintei dumneavoastra. De asemenea, puteti opta pentru aceasta varianta de achizitionare si in cazul in care veti dori sa montati aceste rolete textile in cadrul imobilelor in care va desfasurati activitatea profesionala. Solutiile sunt multiple si nu trebuie decat sa ne contactati pentru a primi calitatea dorita la preturi avantajoase. 

Specificatii
Culoare maro
Opacitate semitransparent