Rolete standard 25 mm - Grupa a 2221-300,opace,verde Rolete standard 25 mm

Rolete standard 25 mm - Grupa a 2221-300,opace,verde

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Daca sunteti in cautarea unor modalitati optime pentru echiparea ferestrelor si pentru a obtine oricand un confort superior in interiorul locuintei, este indicat sa optati pentru aceste rolete textile. Cu siguranta veti fi pe deplin multumiti de tot ceea ce veti primi din partea companiei noastre, deoarece suntem specializati in acest domeniu. Utilizarea acestor rolete textile este foarte simpla, ceea ce inseamna ca nu veti intampina dificultati in acest sens. Actionarea lor poate fi efectuata manual, cu arc, cu snur si lantisor sau pot fi actionate electric, la comanda. Oricare ar fi decizia pe care o veti lua in ceea ce priveste selectia si achizitionarea, compania noastra va poate oferi cea mai buna solutie.

Aceste rolete textile pot fi confectionate in diferite moduri, ceea ce inseamna ca selectia pe care o veti face va fi cea mai potrivita. Spunem acest lucru, deoarece veti avea ocazia de a opta pentru produse ce va ofera un decor minunat si impresionant in adevaratul sens al cuvantului. Este indicat sa optati pentru aceste rolete textile in cazul in care veti dori sa va bucurati de tot ceea ce ofera. Compania noastra va sta la dispozitie cu informatii si detalii complete despre achizitionarea corecta a acestor produse. 

Specificatii
Culoare verde
Opacitate opac