Rolete standard 25 mm - Grupa a 2221-305,opace,verde Rolete standard 25 mm Sale

Rolete standard 25 mm - Grupa a 2221-305,opace,verde

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Optand in momentul achizitionarii pentru aceste rolete textile, veti avea ocazia de a va bucura de o calitate superioara si de beneficii majore in ceea ce priveste utilizarea. Despre aceste produse putem spune ca sunt simple si durabile, ceea ce inseamna ca se pot transforma orican in cea mai potrivita modalitate de echipare a ferestrelor dumneavoastra. Pe de alta parte, prin montarea acestor rolete textile, veti avea ocazia de a va bucura de un control eficient si delicat asupra luminii. Lumina nu va mai patrunde la fel de mult in interiorul locuintei, ceea ce inseamna ca veti obtine un confort superior. De asemenea, aceste rolete textile pot reprezenta solutia optima si pentru stopa privirile indiscrete ale persoanelor de la exterior.

Cu siguranta veti fi pe deplin multumiti de tot ceea ce va vor oferi aceste rolete textile . Pentru a vedea acest lucru, nu trebuie decat sa luati in calcul o colaborare cu compania pe care o reprezentam. Va vom pune mereu la dispozitie servicii si produse de o calitate superioara, ce nu vor lasa de dorit in acest sens. Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta completa de pret, si veti gasi cu siguranta la noi exact ceea ce va intereseaza. 

Specificatii
Culoare verde
Opacitate opac