Rolete standard 25 mm - Grupa a 2221-310,opace,verde Rolete standard 25 mm

Rolete standard 25 mm - Grupa a 2221-310,opace,verde

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Aceste rolete textile se pot transforma oricand in cea mai potrivita modalitate de echipare a ferestrelor dumneavoastra. Pentru a vedea acest lucru, nu trebuie decat sa ne contactati, deoarece va putem oferi cele mai bune solutii prin care puteti obtine un confort termic superior. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca veti avea ocazia de a controla in cel mai eficient mod cantitatea de lumina de la interior. De asemenea, veti obtine si intimitatea dorita, deoarece privirile curioase ale vecinilor vor fi mereu tinute la distanta. Este indicat sa luati in calcul aceasta modalitate de achizitionare si de echipare a ferestrelor, deoarece veti obtine avantaje si beneficii multiple. Persoanele ce au colaborat deja cu compania pe care o reprezentam sunt multumite pe deplin de calitatea acestor rolete textile.

Noi va putem pune la dispozitie informatii complete despre cea mai potrivita decizie in ceea ce priveste achizitionarea acestor rolete textile. Putem tine mereu cont de dorintele si cerintele dumneavoastra. Va punem la dispozitie preturi foarte avantajoase, avand mereu oferte speciale, reduceri si discount-uri. In aceste conditii, veti avea posibilitatea de a achizitiona aceste produse avand la dispozitie avantaje si beneficii multiple. Pentru o oferta personalizata si completa, nu ezitati sa ne contactati.

Specificatii
Culoare verde
Opacitate opac