Rolete standard 25 mm - Grupa a 2227-265,opace,bej Rolete standard 25 mm

Rolete standard 25 mm - Grupa a 2227-265,opace,bej

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Multe persoane sunt in cautarea unor rolete textile ideale pentru locuintele lor. In cazul in care si dumneavoastra faceti parte din randul acestor persoane, este indicat sa optati pentru aceste produse. Daca veti face acest lucru, atunci veti avea posibilitatea de a gasi cea mai potrivita solutie pentru umbrirea locuintei dumneavoastra. Confortul din interior nu va lasa niciodata de dorit, ceea ce nu poate decat sa va bucure. De asemenea, aceste produse au foarte mult de oferit si in ceea ce priveste intimitatea dumneavoastra. Acest lucru inseamna ca veti avea ocazia de a tine mereu la distanta privirile indiscrete ale vecinilor. Astfel, confortul si intimitatea nu vor lasa niciodata de dorit in cazul in care veti alege aceste rolete textile.

Ofertele de pret propuse de catre compania noastra sunt foarte avantajoase si veti observa acest lucru in momentul achizitionarii acestor rolete textile. Utilizarea acestor produse, este foarte simpla, ceea ce inseamna ca nu veti intampina dificultati in acest sens. De asemenea, compania pe care o reprezentam va poate pune mereu la dispozitie produse si servicii personalizate si de calitate. In aceste conditii veti avea siguranta faptului ca in perioada urmatoare veti lua cea mai potrivita decizie in ceea ce priveste achizitionarea produselor de acest tip. 

Specificatii
Culoare bej
Opacitate opac