Rolete standard 25 mm - Grupa a 2292-008,semitransparente,visiniu Rolete standard 25 mm Sale

Rolete standard 25 mm - Grupa a 2292-008,semitransparente,visiniu

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Cu siguranta sunteti in cautarea celor mai bune solutii de umbrire prin care puteti obtine un confort superior in interiorul locuintei. In aceste conditii, este indicat sa optati pentru aceste rolete textile. In cazul in care veti face acest lucru, atunci veti fi cu siguranta multumiti pe deplin de tot ceea ce veti primi. Spunem acest lucru deoarece produsele pe care le oferim sunt recunoscute pentru calitatea lor. De asemenea, pretul de achizitionare este unul foarte avantajos ceea ce nu poate decat sa va bucure. Acesta este si motivul pentru care multe persoane aleg sa colaboreze cu compania noastra in ceea ce priveste achizitionarea acestor rolete textile.

Compania noastra este specializata in ceea ce priveste crearea de produse pentru protectie solara si pentru decorarea ferestrelor. In aceste conditii, optand pentru produsele noastre, veti avea posibilitatea de a obtine un confort sporit si de a va bucura totodata de o estetica impresionanta a spatiilor in care se regasesc aceste rolete textile. Cu siguranta totul va arata minunat in interiorul locuintei in cazul in care veti lua in calcul achizitionarea acestor produse. Insa, este indicat sa tineti cont de elementele de decor din interior pentru a asorta roletele in cele mai bune conditii. 

Specificatii
Culoare visiniu
Opacitate semitransparent