Optand pentru aceste storuri romane, veti avea ocazia de a beneficia oricand de calitatea dorita si de o estetica aparte. Intretinerea acestor storuri romane este foarte facila mai ales in comparatie cu perdelele traditionale. Acestea sunt principalele motive pentru care aceste storuri romane sunt foarte apreciate de catre persoanele interesate de produsele de acest tip.

Aceste storuri romane sunt foarte apreciate in domeniul panourilor japoneze, ceea ce inseamna ca va pot oferi mereu caracteristicile de care aveti nevoie pentru a impiedica lumina sa patrunda in spatiile in care locuiti sau va desfasurati activitatea profesionala. Panourile de acest tip sunt create din poliester in ceea ce priveste materialul textil. Pe de alta parte, aceste storuri romane se regasesc in mai multe categorii, in functie de opacitatea lor. Printre aceste categorii de produse le putem aminti pe cele semitransparente, opace sau blackout,intr-o o gama variata de nuante si culori.Prin montarea acestor storuri romane veti observa ca se potrivesc perfect cu interiorul camerelor in care locuiti sau in care lucrati.

In vederea achizitionarii acestor storuri romane este necesar sa intrati pe pagina produsului si sa utilizati calculatorul de dimensiuni pentru a primi oferta de pret. Dupa ce veti face acest lucru, este necesara plasarea produsului in cosul de cumparaturi pentru a finaliza comanda. 

Mai jos puteti alege materialul si afla pretul.

Preturile includ materialul textil si sistemul de aluminiu complet,gata pentru montaj.

Preturile includ TVA.


Afişare 1 - 20 din 149 (8 pagini)
Panouri, japoneze, imprimate, canale