Aceste storuri va pot oferi posibilitatea de a va bucura mereu de o estetica minunata. Storuri de acest tip se pot integra perfect in decorul camerei in care urmeaza sa fie montate, ceea ce inseamna ca dupa aplicarea lor totul va arata impecabil. Calitatea nu va lasa niciodata de dorit in cazul in care veti opta pentru achizitionare online a acestor storuri.

Despre aceste storuri putem spune ca sunt foarte apreciate de persoanele ce isi doresc produse de acest tip ce nu vor lasa de dorit din punct de vedere estetic. In aceste conditii, este indicat sa luati si dumneavoastra in calcul o achizitie de acest tip si veti fi cu siguranta multumiti de alegerea facuta. Dupa ce veti primi produsele comandate veti avea ocazia de a vedea faptul ca ati luat decizia potrivita. Montarea lor in Brasov sau Bucuresti este una foarte simpla si va putem oferi informatiile de care aveti nevoie in acest sens. De asemenea, ne puteti contacta in cazul in care aveti nelamuriri in ceea ce priveste achizitia acestor storuri.

Pentru a achizitiona aceste storuri trebuie sa intrati in pagina produsului dorit si sa introduceti dimensiunile dorite. Veti primi o oferta de pret, iar daca aceasta este avantajoasa pentru dumneavoastra, trebuie sa plasati produsul in cosul de cumparaturi pentru finalizarea comenzii. 

Mai jos puteti alege materialul si afla pretul.

Preturile includ materialul textil si sistemul de aluminiu complet,gata pentru montaj.

Preturile includ TVA.


Afişare 1 - 20 din 153 (8 pagini)
Panouri, japoneze, imprimate, canale